Tuesday, July 26, 2011

++ pencuci mulut ++

Salam

Tak tahu nak post ape. Bukan tak tahu, idea banyak tapi yang keluar just a few. But this entry kali ini just nak post satu lagu. Best gak tapi lebih bermakna kalau hayati lirik dia. Enjoy ur self ok !! XD

video

Ramadhan datang lagi YEAY !!!!

Salam

Firstly, aku as a muslim nak sampaikan sesuatu

AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN

Wow, kejapnye dah Ramadhan. Seronoknye dan tak kecewanye~ HAHAHAHA. Hari yang semua umat Islam nantikan. huhu Harap-harap Ramadhan tahun 1432H akan lebih bermakna dan meriah dari tahun-tahun sebelumnya, an3?? 

Pada Ramadhan tahun ini (1432H) aku dan keluarga aku, beraya tanpa kehadiran seorang ahli keluarga. Dia dah pergi baru aku terasa sayang sangat kat dia. Aku selalu teringat kat dia. Tak sangka plak yang keluarga aku dan aku sekali akan berpuasa then beraya tanpa dia T_T . . . Dia pergi selepas 2 bulan raya tahun lepas. Raya tahun tu dia tak beli apa-apa tuk beraya. No baju raya. No songkok but just baju biasa. Macam tahu-tahu dia akan pergi. Macam mane keadaan kau di sana Aeiman (arwah adek). Insyaallah Ramadhan along singgah kat pusara kau. First raya along dengan ibu, ayah, angah, huda, sofea, imran akan menziarahi kau. Terasa sangat kehilangan kau.

Back to the podium~ huhu

Tema baju raya tok tahun nie dengan Comrades adalah purple susu. Aku dah ada baju purple so tahun nie aku beli baju melayu ikot tema family la. Aku pun tak tahu ape tema warna baju raya tuk tahun nie yang family aku nak. hahaha but walau ape pun warna aku bedal jer. 

Additional activity:: Hope this time i can send to all my friends kad raya. Aktivity yang dah terhenti sejak aku masuk kolej. Dulu aku rajin post-post kad raya nie. Dah jadi satu behaviour bagi aku tapi aku tak tahu la dapat buat ke x? yela an, busy.

Friday, July 22, 2011

My Best Friend

 Salam

Hey guys ! ^_^ Wanna see my best friend. Okey~

Here it's come Yeah~!!!
I will introduce she to y'all gurls (boys follower are not allowed to tackle him) HAHAHA. Because she already had a boyfrendz. Bad news for someone and also good news for someone. His boyfrendz i'll interview later but now im gonna interview this person first.

Name: I forgot his full name (OMG, sori gurlz in this picture)
Nickname: Eqah (that's what I call him since we known each other)
Second Nickname: Eqah man (wrote in his FB)
Third Nickname: Kak Yong (philosophy from his family)
Age: same like me. errr,... 18 minus minus. HAHHAHA I donno how young I am. Hihihi
From: Perak Darul Ridzuan.
Siblings: older from 3 sibling. She first, his brother second and his sister third/last.
Background: anak kepada tauke ikan kat Pasar Ipoh and principle at Methodist Gurlz School, Ipoh (his mom)

Haaaa . . . Cam resume plak aku buat. Al maklumlah, sekarang nie kat kelas subjek kena buat resume hihihhi. So effect die cam nie la. Aku kenal dia tingkatan 4. Masa tu membe aku berbangsa india ajak aku daftar tusyen kat tempat dia. Ada subjek yang aku minat kat sane iaitu Account. Nama tempat tusyen tu seingat aku la Pusat Tuisyen Pasti Berjaya. Aku pun dah lupa. Bayaran pon dah lupa. First day membe aku ajak (dah sampai kat tempat tusyen) aku dok kat bawah dlu tunggu membe aku. Last-last dia tak datang. Sampai 3 ari cam tu. Aku bagi warning kat dia ari ke 4 tak datang aku tak nak pegi. Hari ke 4 baru dia datang. Shit jer. Dah daftar, kat sini la aku kenal dia. Mintak no phone ari-ari mesej. Dulu aku gila mesej (tak caye tanye dia). Leh dikatakan ari-ari kami mesej tapi sekarang dah tak suka (tak caya pon tanye dia lagi sekali). hahahaha

Sekarang, jom kite interview boyfrendz dia plak.


Name: Hahahaha aku pun dah lupa (terok betol otak aku nie)
Nickname: Ejan (nama yang aku panggil la)
Second Nickname: Kazama Kurasagi (seperti yang tertulis pada FB)
Third Nickname: -Unknown data- (errr . . . tak de lagi kot third nickname)
Umur: Kami tiga sama umor 16 minus minus (asal aku rase cam terlupa sesuatu and rase cam silap bagitahu korang je eh) errr . . . biar jela.
Asal: Orang Johor Darul Takzim (negeri paling selatan dalam peta Malaysia dan peta dunia. Korang jangan mandai-mandai ubah peta. Aku tampa sekor-sekor).

This is it. Buah hati yang berjaya memikat hati membe baik aku tuh hahaha. Nak tahu cam ner dorang leh kenal?? jap3 aku bukak encyclopedia dlu (betol ke aku eja nieh). Mane tahu kot-kot ada. hahaha. Eh3, jangan tampo aku, gegurau je pon. Yela, aku cite betol-betol. Dengar kate jiran sebelah umah dorang (oppss kantoi~) dorang kenal dekat Sekolah Sri Putra, Ipoh. Tengah amek exam muet tok masuk U-nieversiti. Membe baik aku ex-Matrix Penang and boyfrendz dia ex-Matrix Gopeng. Nie kisah cinta pandang pertama. Aku taknak cite lelebih karang kene balon dengan dorang. Hihihihi ^_^

THE END.

P/s:: post ini dibuat atas request from beliau. Katenye nak gak masok dalam blog aku Hahaha. Blog aku bukan popular la KAK CHIK oi! (weird, something wrong happen again)

Menu: Kopi dengan pasta

Salam

Haaa . . . tula menu aku arini hehe. Kopi + pasta kihkihkih !!! takde la, tu sebenarnya tajuk aku untuk entry kali ini. Tajuk sebenarnya Copy and Paste. Bila sebut pasal tajuk entry kali ini ape yang korang pikir kat dalam kepala otak korang?? @Any Suggestion???

Ok la, aku citekan what kind of this  new entry. Aku as a pemilik bersama blog ini dengan Naughty Gurl ingin menyatakan bahawa COPY AND PASTE tu adat bagi blogger-blogger untuk menambah baik blog dorang and tok memperbaiki penyampaian cerita didalam blog. Aku pun nk belajar gak, mempunyai angan-angan mat jenin bahawa aku bakal menjadi blogger yang popular dan bakal berjalan di atas karpet merah seperti blog THE OTHER KHAIRUL. Antara blog-blog yang aku selalu jadikan rujukan:

1) kata seorang OLYN (zaxzack.blogspot) sebab gaya penulisan dia bersahaja, unik and bagi aku menarik la. 

2) Girl & Kpop (haegirlz.blogspot). Blog nie aku follow sebab minat kami same iaitu peminat KPOP. hahaha same like Naughty Gurl.

On other story yang aku nak bagitahu arini aku happy sikit la sebab dapat bawak kucing-kucing belakang rumah sebanyak 4 ekor makan mewah. Aku bagi frieskies jer tapi lahap dorang macam sebulan tak makan. Aku bukan ape tiap kali aku masak kat dapur, dorang asyik skodeng aku. Jadi aku segan la kalau kene skodeng cam tu. Buka sekor, leh plak dia ajak geng-geng dia HAHAHA so, nak dijadikan cerita aku pon ugut la beliau (kucing-kucing comel tersebut) jangan skodeng aku lagi dah tapi dorang pandai. Kena penuhi syarat dorang plak. Syarat-syaratnya adalah:

1) Kena belanja makan mewah (friskies) tok dorang selama 7 hari seminggu, 3o hari sebulan . . . . 

2) Sehari 2x time makan (pagi dan malam)

3) Setiap sekor dari kaum-kaum kucing dapat makan sendiri-sendiri ( share candidate are not allowed !!! )

But when i see them, im truthly feel happy because mereka makan dengan lahapnye. Tak sia-sia PTPTN aku. HAHAHA Aku ingatkan nak post kat FB or kat KPK (Kami Pencinta Kucing) yang aku join. Segala kisah kucing, fund-fund, gambar-gambar kucing available at there !!! info-info dan tips-tips penjagaan kucing. Oh Like.com. Aku memang peminat kucing. Tomel gler ~ tak rugi abskan rm5 belikan makanan dorang hehehe

Thursday, July 21, 2011

Any More Suggestion?

 Salam
Aku bukan nak post entry pasal patung Domo nie HAHAHA tapi setiap kali aku bukak blog-blog orang lain pasti ada patung domo yang comel nieh an3.  So, aku saje-saje la letak. Nak gak !! Entry aku kali nie pasal tugasan yang aku dan group aku ken handle.

Memo


Lawatan sambil belajar ke beberapa tempat untuk gain more knowlegde.

Kena buat surat, bajet & banyak lagi lah & aku as a treasurer banyak gak la tanye cam ne nak dapatkan fund kat sesape. Aku tanye lecture leh dapatkan fund daripada kelab tak? lect cakap boleh tapi kena buat kertas kerja yang lengkap & mantap la. Haaa sudah ~ ~ aku mane reti buat kertas keja tapi tu leh dikira sebagai suggestion la gak an.

Aku tanye plak dekat kawan baik aku Syafiqah sebab dia ada pengalaman uruskan hal-hal macam nie. Kire hebat jugak la kawan aku nie. Dia pandai mintak fund kat NGO tapi payah sikit la caranya. Kena ada syarat-syarat tertentu tapi semua yang dia mintak dapat. Dia mintak kat Program Permata anjuran datin seri Rosmah Mansur ( isteri Perdana Menteri Malaysia ke 6) pun dapat gak siap datang ke UPNM lagi tempat dia belajar. Dapat la RM3,000.

So, aku sedikit sebanyak try jadikan dia sebagai panduan dalam bab-bab fund nie la. HAHAHA Walaupun dulu dia belajar accounting subjek daripada aku tapi dari segi pengalaman dan ilmu dia lebih expert dari aku. Semua nie memerlukan ilmu dan kemahiran, aku try nak mintak fund cam tu,..HEHE tapi aku tak reti. 

Tadi aku YM dengan dia tanye cam ner nak dapatkan fund untuk program kami. Dia cakap dengan berniagaan confirm 99% dapat fund daripada profit. Jual kat student-student kolej gerenti masyuuk punya kalau kena dengan apa yang kita jual. Betol gak ape membe aku tuh cakap. Hurrmm, kolej aku pun menerapkan budaya business. Aku nanti akan ada task menjual hasil-hasil ladang lepas post harvest tapi lambat lagi. Program kami dijangka pegi 2 minggu selepas raya adilfitri ni. Nak berniaga memerlukan komitmen tinggi. Jadual kami pun padat, ada la rehat sikit-sikit. Memang tak cukup mase nak berniaga. Bagi kami yang repeater plak Sabtu-Ahad perlu digunakan untuk menyiapkan board landskap.

 Yang nie plak terkenal dekat Kota London, name dia "Statue of Liberty". Dibuat oleh seorang pereka Perancis sebelum di pindahkan ke Kota London. Dirasmikan pada tahun 1886. SEKIAN~~ cewaaah !!!


Eh, baru aku teringat. Tadi aku nak keluarkan entry pasal program aku tengahari tadi, lupa plak. Nama program ialah Program Mentor Mentee sesi Julai -  Disember 2011 (Madam Siti Fatimah Hanifah). Setiap semester pasti ada ahli baru. Yela, ahli paling lama dah keluar untuk LI (Latihan Industri). Semester lepas plak tak de mentee baru tapi tak sangka plak semester nie dapat adik ramai plak. 10 orang. Usually 3-4 students je. 6 female student and 4 male students. Ada datang dari Perak ( Kuala Kangsar dengan Teluk Intan ), dari Kelantan ( Bachok ), dari Pahang ( Pekan ) and kawasan sekitar Selangor and KL. Aku plak di lantik sebagai Pengerusi. (siap la korang syam, pah dengan aten. Aku dera korang. Memandai lantik aku). HAHAHA to all new mentees hope still study untill last semester. Dont repeat-repeat. Harap-harap cita-cita korang cakap hari nie terlaksana. (same cita-cita dengan aku waktu semester satu tapi dah tertukar bila semster 4) Hahahaha. Punyalah bagai nak rak time semester 1 semangat cakap nak jadi itu ini (berkaitan Agro), last-last semester 3-4............... ( lu pikir la sendiri)

  

Am I Stupid?

lalalalala lulululu hahaha

salam
WHAT !!! memang aku? k... T_T'' Setiap orang pasti ada masalah & dah banyak kali aku keluarkan entry yang sama macam entry kali nie. Tajuk jer berbeza. Aku fikir la aku memang bodoh sebab tak nampak apa yang orang lain nampak kat diri aku nie. Well, i can figured it a lit bit.

  Aku tak tahu nak cakap macam mane but cannot pronounce any word also okay la. Bagai dihukum mati tanpa tali bak kate pepatah melayu. One page to page two for today. One problem but aku rasa tak besar mana pun, errr bukan nak tuduh but kalau sesape yang tak suka aku pun jangan la sampai nak menyusahkan aku. K !! tak susah but effect jugak la. huhh~ bukan nak mengukit dengan mengeluarkan entry nie.

Korang sume fikir tak ape yang terlintas kat otak aku sekarang?? aku dapat rase orang yang semakin meningkat naik semakin ramai enemy dia. Kenape eh? aku pun tak dapat fikir but that is one of the reason aku fikir tentang masalah aku nie. Unofficial duty aku tak ambil peduli, official duty aku amat-amat ambil berat. Aku nak settle masalah nie la.

So, as i have this problem, i must take

1. Hal dia aku dah tak ambil peduli. Makin lama aku fikir makin serabut otak aku & makin sakit err... macam-macam lah but my previous entry aku write " segala masalah mestilah diselesaikan dengan segera" . Kali nie special kes sebab aku tak tahu punca masalah.

2.  ................. 

3. errrr .........................

 
Tu jer yang aku perlu ambil. haaaa focus on study yeah. HAHAHA. Selagi aku boleh simpan cerita aku simpan. 

Sunday, July 10, 2011

Cuti Sekolah Dah Habis !!!

Bukan cuti sekolah la but semester break
kau dah umo berapa Naughty Boy??
asyik-asyik cuti sekolah jer
sedar la diri kau tu dah tua

errr... dah tua ke?
baru 20, belom 21 tahun lagi
hihihi
sedar tak sedar ESOK bersamaan 11 Julai 2011
(arini la, dh masuk 11hb pun)
bermulalah sesi pembelajaran aku di Kolej Profesional Mara

Jadual aku tok semester nie

disebabkan masalah sedikit pada semester lepas
aku repeat satu paper iaitu Garden Design and Working Drawing a.k.a Landscape Design
17 jam er,.. alhamdulillah banyak masa
esok pun start kol 10 pagi

setelah apa yang berlaku sebelum nie
aku tanamkan tekad untuk merampas kembali result aku yang lepas
azam??
hanya tuk semester nie
dapatkan 3, collect semua ilmu yang tertinggl
solat jangan lupa
puasa pun hampir tiba
AHLANWASAHLAN YA RAMADHAN

Selamat hari lahir Naughty Gurl
Hope this semester u can go better
don't always be sad
harap-harap perhubungan kita berkekalan
amin ~

p/s:: Naughty Boy !! Fighting !!!!  Naughty Gurl ! Fighting !!! ^_^ semoga esok aku dan dia mendapat ilmu yang di berkati lect dan di redhai ALLAH s.w.t. 

Saturday, July 9, 2011

Malaysia mendapat malu di tangan sendiri

Aku xmenyokong mane-mane pihak
tapi aku rase perarakan itu memang tak patut diadakan
macam-macam masalah akan berlaku
pecah kedai, barang-barang perniagaan rosak, peniagaan rugi
dah paling aku tak sanggup hadapi
MALAYSIA MALU PADA DUNIA
MALAYSIA yang dulu terkenal disebabkan hubungan yang erat antara kaum
Pelbagai bangsa, budaya, adat resam
kini jadi seperti AMERIKA
membezakan rakyat mengikut warna kulit
sekarang MALAYSIA malu didepan satu dunia
gara-gara anak bangsa sendiri
orang luar tak masuk campur pun
memang betol cakap membe kolej aku
aku ada salin tpi aku tak bawak laptop
aku update blog pon pakai laptop membe

"melayu umo 18 masuk Universiti atau kolej
cina umo 18 cari keje
melayu umo 21 baru dapat diploma ataupun tak layak dapat (bermasalah)
cina umo 21 dah ada gaji besar, rumah besar, jadi tauke plak tu
tgk macam tauke cina yg kite pegi interview aritu
(awal tahun nie, aku dan membe aku ada membuat interview di ladang yang mengusahakan atau menjalankan peniagaan menjual rumput)
tauke tu cakap u takkan tahu punya
u datang sni sendiri keje baru u tahu
aku tengok tauke cina tu
yang ikot die ke hulu ke hilir ada seorang pembantu melayu kelulusan IJAZAH
cina umo 21 jd tauke, melayu umo 21 jadi kuli
kelayakan cina SPM, kelayakan melayu IJAZAH
ape yang aku nak cakap kat sini ialah yang mengetuai orang melayu bukan melayu sendiri
macam cite aku, ketua dia berbangsa cina
Demostrasi BERSIH ketua dia berbangsa india
orang islam menjatuhkan sendiri orang islam
kita melayu hanya ikut telunjuk bangsa lain
kalau bangsa lain cerdik pandai dan tk mengadaikan islam tak pe


bagi aku mengadakan demostrasi tu salah sebab satu dunia tengok
memalukan negara MALAYSIA
sebarang bantahan or tak puas hati boleh buat kat parti yang korang sokong
biar parti korang yang kemukan kat dewan parlimen or what ever entah
jangan la sampai memalukan negara
aku memang tak sokong mane-mane pihak
aku tak suka politik sbb memang kotor
demonstrasi nie memang tak ada faedahnya
kebaikan apetah lagi


aku ingat nk balas balik komen-komen facebooker yang menghina polis
dan orang melayu yang beragama islam
tapi bila aku tgk yang menghina tu sendiri orang melayu beragama islam
aku memang sedih gler
BN dah memerintah MALAYSIA 54 tahun
kalau korang rase PAS, DAP or parti lain lebih layak memerintah
kenape korang sebagai rakyat yang menentukan kerusi pemerintahan MALAYSIA tak bagi parti lain kuasa
korang sendiri yang memilih BN untuk menjadi parti yang mempunyai kuasa memerintah MALAYSIA
korang cakap kerajaan yang korang pilih tak dengar suara rakyat????
sedangkan korang yang memilih BN untuk memerintah negara nie
yang aku pelik dari negara merdeka sampai sekarang tak pernah ada parti lain memerintah
untuk tempoh setahun pon tak ada
HAHAHAHA

Bayangkanlah anda peniaga kecil-kecilan
hidup kais pagi makan pagi, kais petang makan petang
anda bergantung harap pada hasil meniaga sahaja
untung perniagaan kecil-kecilan anda tak seberapa
hasil pada hari itu habis pada hari itu juga selepas anda membeli makanan
pada hari ini BERSIH membuat demostrasi dan menyusahkan anda
sape nak bagi anak-anak makan pada hari ini???
isteri?? ibu bapa anda??
JIKA isteri anda hamil
dan pada hari ini juga dia bakal melahirkan zuriat
tetapi banyak jalan ditutup
jalan lain pula penuh dengan orang berarak
ambulans terpakse berhenti dan tidak dapat menjalankan tugas
hospital kekurangan doktor kerana bertugas untuk perarakan yang sememangnya menyusahkan itu
anda fikirkanlah sendiri
KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA, TANGAN sama yang menentukan negara MALAYSIA dipimpin oleh parti sekarang ini
Tangan yang tak pernah menukar parti pimpinan sejak 54tahun dahulu

p/s :: aku tak sokong mane-mane,..lantak korang la nak gadoh ke bertekak ke (ahli politik) asalkan jangan sampai memalukan MALAYSIA.. kalau korang membawa suara rakyat, korang kne dengar juga suara ahli perniagaan yang juga merupakan suara rakyat, dorang mengalami pelbagai kepayahan dan kerugian gara-gara demostrasi.. anggota-anggota polis, tentera yang mungkin ada ahli keluarga anda juga.. jangan sampai KEDAULATAN MALAYSIA orang luar dan rakyat sendiri pandang rendah.. aku ANTI BERSIH !!!

Thursday, July 7, 2011

Jeng Jeng Jeng,..hehehe !

seperti yang di janjikan pada post yang lepas
aku akan upload jamban yang telah d renevate oleh membe aku
1....2.....3......Jeng Jeng Jeng hehehe!

hahaha
disebabkan die xsuke jamban DUDUK maka tercipta lah jamban CANGKUK
siap dgn schematic plan lg tuh
hahahaha

Tuesday, July 5, 2011

Sebenarnya

Sebenarnya aku rasa
blog dgn aku x sejiwa
tgh time ada idea nk tulis cerita, dh sedap-sedap taip masalah
tetiba tak tahu nak tulis ape
aku lebih suka kalau bercerita face to face dengan membe-membe
jiwa aku lebih gembira dan senang
nak padam pon ada blog nieh
tapi
................????
entah la

Cerita Baru

hoit3
korang sume sihat-sihat???
kalau sihat alhamdulillah kalo tak sihat cepat-cepat taubat nasuha
mane tahu sebab sakit tu, tetiba korang mati
yela, kita tak tahu an bile ajal kite??
so, korang prepare la,..taubat bebanyak kalo sakit ea...hihihi
masalah kat blog nie tentang update post yang membe-membe blog aku post dh settle
sekarang nak settle account google jer
arini aku nak cite la sikit kisah aku pada arini
haha
aku bangun lebih kurang kol 7.30 pagi
shit jer...terjaga sebab ada membe call
tanya leh x amek die, die suruh aku sewa la kereta 2-3 jam
aku pon cakap ok jer
aku tido balik sampai kol 10 sbb dia kol lagi
akulayan jela tapi spoil tul la
kacau time aku tido
tengok ! ak dh xleh tido dah
lepak-lepak kat bilik jap
pastu turun bawah nak mandi
siap je mandi layan youtube jap kat laptp kawan
aduhh!!! apsal la laptop aku rosak
naik gler aku kalo xd laptop
haha
pe lagi, yang jadi mangsa laptop membe aku la
tapi nasib baik dia xd
pegi umah abang dia kat putrajaya
aku dengar nak angkat moto baru sebijik
HONDA
kol 12 baru gerak pegi amek kereta
KANCIL rm5 sejam

hahahahahahahahahahaHAhaha
HAHAHhahAHAHAhahAhHAH
ape aku nak cerita sebenarnye eh
aku malas nak cerita detail one by one
aku terus straight to the point ea
membe aku nie nak kate dak bandar, xd la bandar mane pun
nak kate dak kampong xd la kampong mane
yang buat aku tergelak sampai sekarang nie ialah
satu-satunya masalah dia dengan umah baru aku nie ialah tang JAMBAN
haaa,..mai dah loghat penang
ada la sikit-sikit ea
umah baru aku nie besar la jugak
4 bilik, 3 jamban
sume jamban duduk
(o0opsss ! sori,..arini aku nak cite yang mungkin sesetengah korang pikir JAMBAN tu benda yang jijik untuk di post)
membe aku nie dulu kat umah lame
haishh
macam mane nak cite eh T_T'''
senang cite la, kalau xd  jamban CANGKUNG die tak senang duduk
masuk aku gelabah la
aku ada bagitahu semua jamban kat umah nie jamban duduk an???
hahaha
die plak sbb tak suka jamban duduk sanggop beli bata susun buat menara kat kiri kanan jamban duduk tu
bagi nampak macam jamban cangkung
hahaha
nnti la aku upload gamba
haha
aku pun tak pernah terpikir akan mempunyai membe yang "unik" cam tuh
btw, he can do everything that he want in this house.  i don't mind
but this is one of funny thing for me ^_^

Saturday, July 2, 2011

Notis Penutupan Sementara

oh tidak.com !!!
sume blog yang aku follow spt blog din, wan, ajim, jep sume dah ilang
blog-blog yang active update mahupun yang tak aktif
aku plak xingat name blog dorang
so, batang la aku dgn blog  nie
akaun google plak tak kemas kini
so, nak bukak kene cari-cari dlu baru leh masok
jadi, cerita yang aku nk tulis xdapat la nak post untuk menyelesaikan dlu probs tu
hehehe
aku xthu nak selesaikan cam ner tp cuba jela
kat sini ada streamyx 24hours
and memandangkan kolej pon dh nak bukak amek mase sikit la
btw, thanks for everything
kepada yang bace and follow
blog nie aku xsuke orang follow ramai-ramai
karang terbocor rahsia plak,..glurrpp~ hahaha