Sunday, January 22, 2012

Semalam 22 Januari 2012

Aku panaaz ati jer dengan jiran sebelah kiri umah aku kat Ipoh
nak jer aku bg penampaq
Memang xleh buat bini pompuan tu
Sebab??
1- Kuang ajar dengan orang tua
2- Maki hamun orang tua
3- Ibu aku pulak tuh

Sape x marah kalo orang lain kuang ajar dgn mak kita???
And sape xmarah kalau mak kita xbersalah kene maki dengan budak yg lebih kurang baya aku then perempuan plak tuh.

Punca???
My father kuarkan kereta sebab nak pegi trip ke Cameron Highland
Saje bwak family jalan-jalan sempena dapat cuti raya cina an
Then sementara tunggu my mom kunci pagar, my father parking depan umah jiran
Bukan masok laman luar umah dia
My father park kat atas jalan raya k!
That's not ur area rite???
Then leh plak pompuan kuang ajar tu maki my mom
My father pon mengamuk la nak bg pompuan tu PENAMPAR
Aku pon nk rase cam nak bg jer
Haish!
Jiran sebelah tu jenis buat hal sendiri
Kami ingatkan pendiam 
His father and my father rajin pegi surau depan umah 
But depa buat donno jer
Haish
My father pun xtahu nak cakap pe dah.
Geram pon ada aku tgk bapak aku tuh

p/s :: i worry thinking about my mom alone at home. If she touch my mom, she DIED !

2 comments:

  1. 1.if da fucking bullshit touch ur mom...
    tell me...
    2.that day is my bufday...
    3.dapat sweater bru...

    err xd kne mngene ngan ko pon...
    so...
    ok away~

    ReplyDelete
  2. aku nk memang nk post pasal kau hahaha tp bile pikir pasal pompuan tu terus x ingat. haha

    ReplyDelete